Първоначално публикувано от McNicko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гадно тропане
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщениеТо или броене или мерене от външната страна до гайката, другия вариант освен на усет, както си притягам на задните главини гайките(не че не се получава, ама се надявах да има някакъв по-точен метод...)
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеДайте малко инфо за тези гайкизначи по много големи павета се мува някво тропане което се усеща на волана отдолу сичко е точно нови гуми прави джанти ,шарнирите са наред ,дайте някакви идеи
П.С. Та гледам развиването ще ми е голяма трудност, някой ентусиаст от колегите в Пловдив да иска да удари едно рамо като е по-свободен и като се пооправи времето? Почерпката е от мен
Comment
-
Гайката на предните главини се навива до откат.На задните съм описал в доста теми,как точно се регулира.Крайния резултат трябва да е луфт по периферията на гумата от половин до един милиметър.Това на студени лагери.Всичко останало е боза!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеСтефо, ако го усещаш във волана при леко завиване е доста вероятно да са наредените лагери на амортисьора!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеНеуспорим факт! Чува се глухо тропане от към предната част и се усеща силно с волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеКупуваш си втора 33ка, кво задаваш ся отговори. Виж си лагерите, повтарямАко рейката не тече, не виждам проблем.
Comment
Comment